Temnenje stekelTemnenje stekel

Zasebnost, lepši izgled, zmanjšanje temperature, boljše počutje, UV zaščita,… so zagotovo prednosti zatemnjenega vozila, stanovanjskega ali poslovnega objekta, delovnega stroja,…. Naše vodilo do uspeha je zadovoljna stranka, ki se vedno znova vrača po naše storitve. Referenc pri našem delu je iz dneva v dan več. Slike ne povedo dejanskega stanja kvalitete dela, zato jih boste pod našimi referencami našli bolj malo. Kljub temu si lahko ogledate nekaj zanimivih projektov, ki so dokaz, da delamo dobro, uspešno ter da z vašim zadovoljstvom raste naše podjetje.

 

 

HITRO IN UGODNO VAM UREDIMO VPIS 

V HOMOLOGACIJSKI KARTONČEK

 

Temnenje vozil

Dnevno zatemnimo tudi do 5 osebnih vozil s področja celotne Slovenije in Avstrije. Pa naj še kdo reče da se »dober glas ne sliši v deveto vas«. V galeriji najdete nekaj avtomobilov, ki smo jih zatemnili. Kot pa smo že povedali slike ne povedo dejanskega stanja kvalitete dela zato nas obiščite in se o tem prepričajte sami.

 

 

Temnenje stanovanjskih in poslovnih objektov

Stanovanjske in poslovne objekte temnimo s tako imenovano »Zrcalno folijo«. Na zunaj daje folija videz ogledala, medtem ko v notranjem delu objekta ne izgubljamo nepotrebne svetlobe. Folija nam zmanjša temperaturo v notranjosti objekta do 30%, prav tako pa zadrži do 99% UV sončnih žarkov. Zaupalo nam je že mnogo podjetij, ki želijo zasebnost v svojih pisarnah ali pa se želijo znebiti bleščanja sonca v proizvodnih prostorih.

 

Nudimo tudi preobleke vozil.