Temnenje stekel po željah strank

Temnenje prednjih stekelPodjetje Polepi avto d.o.o. deluje pod okriljem blagovne znamke Plineks. Z veseljem poskrbimo za vse želje naših strank. Opravimo kakovostno temnenje stekel, tako na vašem avtomobilu, kot na poslovnih ali stanovanjskih objektih. Temnenje stekel je področje, na katerem smo vedno bolj prepoznavni, tudi onkraj naših meja, v Avstriji. Hvaležni smo za čisto vsako zadovoljno stranko, ki ima za nas dobro besedo. Če se odločite za temnenje avtostekel pri nas, vam lahko zagotovimo, da od nas ne boste odšli razočarani. Lahko opravimo temnenje prednjih stekel ali vseh stekel, vse odvisno od vaših zahtev. Še ena pomembna stvar, če se odločite za temnenje stekel – homologacija – za katero seveda tudi poskrbimo. Temnenje stekel za avto ali različne objekte je odlično tudi zato, ker bo poskrbelo za večjo mero vaše zasebnosti, saj radovedneži ne bodo več imeli prostega pogleda na to, kar počnete.

 

 

Temnenje stekel za avto za vaše vozilo

Čisto vsaka zadovoljna stranka pomeni uspeh našega podjetja, zato našim storitvam posvečamo 100% pozornost. Vsako temnenje stekel bo opravljeno profesionalno, končni izdelek pa bo kakovosten in lep za oko. Če vas v poletnih dneh motijo visoke temperature, bomo s temnenjem avtostekel poskrbeli tudi za to, da bodo poletne vožnje znosnejše in prijetnejše. Seveda nikar ne pozabimo na pomemben podatek, da naše temnenje stekel poskrbi tudi za UV zaščito. Če imate posebne želje, lahko opravimo le temnenje prednjih stekel, tu smo, da vam prisluhnemo. Pri temnenju stekel homologacija tudi ne bo težava, saj, kot že rečeno, poskrbimo tudi za to in zmanjšamo vaše skrbi, lahko nam vedno zaupate.

 

 

Temnenje stekel za avto in različne objekte

Temnenje stekel za avtoZdružuje nas dinamična ekipa specialistov na različnih področjih. Vrednote, ki jih zastopamo, so osnovno vodilo uspešnosti podjetja: zadovoljstvo strank, timsko delo ter strokovna in osebnostna rast ekipe. Naše poslanstvo je ponuditi najkakovostnejše storitve na področju temnenja stekel, preoblek vozil in reklamne grafike na področju Slovenije ter sosednje Avstrije. Z zagotovljeno kakovostjo temnenja stekel za avto in drugih storitev se bomo poskusili še bolj približati našim strankam in partnerjem ter tako postati eno izmed vodilnih podjetij na omenjenih področjih. Vabljeni torej, da se obrnete na nas. Če si želite temnenja stekel, nove preobleke svojega avta ali poslikave, ki bo oglaševala vaše podjetje, smo tu za vas. Lahko nas obiščete v naših poslovnih prostorih v Ljubljani in Celju, lahko pa nas dobite tudi na telefonu ali pa, če enostavno izpolnite obrazec na naši spletni strani, na katerega bomo poskušali čimprej odgovoriti.