Preobleka avta v folijo za nov videz avta

Preobleka avta v folijoCar wrapping ali preobleka avta v folijo je že dobro uveljavljena tudi na slovenskem trgu. Ste se naveličali stare barve vozila? Mi vam ga oblečemo v novo barvo po vaših željah in poskrbimo tudi za zatemnitev stekel na avtu. Na voljo je preko 1000 različnih odtenkov barv, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke, ki želijo preobleko avta v folijo. Na voljo so vam raznovrstne imitacije karbonov, brušenih ali usnjenih folij, kroma, prelivnih in perla folij, kot tudi folija za temnenje stekel (cena je ugodna) ... skratka skoraj vse, kar ste si zamislili. Seveda pa je možno avto popolnoma preobleči v eno samo reklamo. Izdelamo vam predlog reklame glede na vaše želje ter vam avto v celoti oblečemo v folijo, tudi folijo za temnenje avtostekel, kot ste si zamislili.

 

 

Folija za temnenje stekel - cena za vsak žep

Vas zanima temnenje stekel? Folija je tista, ki opravi večino dela. Z veseljem se bomo lotili tudi vašega vozila in poskrbeli za preobleko avta v folijo, kar mu bo dalo čisto nov videz. S folijo za temnenje avtostekel bomo poskrbeli, da bodo stekla na vašem avtu dovolj temna, ob tem pa seveda upoštevali vaše specifične želje. Če imate svoje podjetje, za oglaševanje priporočamo preobleko avta v folijo, ki je lahko oglas za vaše podjetje, ki ga na ulici nihče ne bo zgrešil. Če želite, da vam je v poletnih dneh v avtu nekoliko hladneje in si želite odpočiti od neznosne vročine, vam priporočamo zatemnitev stekel na avtu.

 

 

Folija za temnenje stekel - cena ne bo ovira

Preobleka avta v folijo pa je le ena izmed več storitev, ki jih ponujamo našim strankam. Po ugodnih cenah poskrbimo za temnenje stekel ali poslikavo avta, naredimo pa tudi več kot odlično reklamo, ki bo po cestah zagotovo vzbudila pozornost ljudi. Če vas zanima folija za temnenje stekel – ceno in vse ostale podatke vam izdamo na telefonski številki ali preko obrazca na spletni strani, seveda pa je čisto vsak dobrodošel, da nas obišče v Celju ali Ljubljani in tako na lastne oči vidi in sliši, kaj vse ponujamo našim strankam. Kar lahko torej povemo o temnenju stekel – folija bo poskrbela za vse. Za vse informacije smo vam torej vedno na voljo, v galeriji slik pa lahko na naši spletni strani vidite tudi nekaj naših končnih izdelkov, da boste imeli lažjo predstavo o tem, kaj točno počnemo. Preobleka avta v folijo je le ena izmed številnih možnosti. Dobrodošli pri nas.

 

Preobleka vseh vrst vozil